Veolia

Decarbonizarea, conservarea și regenerarea resurselor, depoluarea: acestea sunt cele trei provocări pe care le abordăm în relația cu părțile noastre interesate.
Veolia este mândră să își reafirme ambiția de a deveni campionul global al transformării ecologice. Pentru a marca această determinare, compania continuă campania de comunicare: Împreună către noi orizonturi.
În cadrul Conferinței Națiunilor Unite, Veolia, campionul mondial al transformării ecologice, și-a anunțat angajamentul de a investi anual 1,5 miliarde de dolari în infrastructură, tehnologii și inițiative de cercetare și inovare privind serviciile de apă și canalizare, pentru a sprijini treisprezece Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU legate de apă și canalizare în 52 de țări din întreaga lume.
Veolia, campionul mondial al transformării ecologice, lansează o inițiativă globală fără precedent pentru a-și ajuta clienții din sectorul municipal, terțiar și industrial să își dezvolte și să își implementeze activități sau măsuri care să asigure o accelerare a procesului de decarbonizare, dar și să își adapteze modelele de afaceri la provocările climatice actuale și viitoare.
Veolia este mândră să își reafirme ambiția de a deveni campionul global al transformării ecologice. Pentru a marca această determinare, compania continuă cea mai recentă campanie de comunicare: Împreună către noi orizonturi.
Veolia este mândră să își reafirme ambiția de a deveni campionul global al transformării ecologice. Pentru a marca această determinare, compania lansează cea mai recentă campanie de comunicare: Împreună către noi orizonturi.
Grupul Veolia își propune să devină o companie de referință în transformarea ecologică. Cu aproape 179.000 de angajați în întreaga lume, Grupul proiectează și oferă soluții inovatoare pentru gestionarea apei, a deșeurilor și a energiei. Prin cele trei activități complementare, Veolia contribuie la optimizarea accesului la resurse, la protejarea și prezervarea celor disponibile.
În cei peste 160 de ani de expertiză în gestionarea apei, energiei și deșeurilor, Veolia și-a demonstrat capacitatea de inovare pentru a asigura progresul și bunăstarea umanității și pentru a crește performanța companiilor și a regiunilor în care activează.
Veolia implementează Misiunea prin intermediul Impact 2023, un program strategic cu o durată de patru ani, lansat în februarie 2020. Veolia și-a luat angajamentul de a livra o performanță multidimensională, la aceleași standarde înalte și cu atenție permanentă în toate sferele sale de acțiune: de mediu, de resurse umane, comercială, socială, economică și financiară.
Angajații joacă un rol major. În teren, cu clienții noștri, dezvoltă soluții noi și eficiente care consumă mai puține resurse. Aceștia duc mai departe transformarea prin idei și partajarea de bune practici. Fiecare angajat, în funcție de misiunea sa, participă la această transformare ecologică, esențială pentru supraviețuirea planetei.
ACVATOT, entitate din Grupul Veolia, are ca domeniu de activitate execuția de lucrări edilitare – apă, canal, gaz, lucrări termice, iluminat, drum - pentru clienții publici și privați.
Proiectele dezvoltate de companie au un grad de complexitate ridicat și au impact semnificativ la nivelul orașelor în care sunt implementate.
Noul HUBGRADE Center situat în București, România, este dedicat proiectelor de eficiență energetică, de exemplu servicii pe teren și optimizarea vânzărilor de electricitate de la unitățile de producție a energiei operate de Veolia în România. Acesta face parte din parcursul nostru de transformare digitală în regiunea Europei Centrale și de Est.