Servicii Industriale

 

În economia globală actuală, platformele industriale sunt în mod constant provocate să îmbunătățească productivitatea, să reducă pierderile de sistem, să respecte standardele de mediu din ce în ce mai stricte și să asigure o alimentare constantă cu apă.

Platformele industriale se numără printre principalii utilizatori de apă din Europa, reprezentând aproximativ 40% din totalul consumului de apă. Potrivit Eurostat, apa este utilizată pe parcursul proceselor de producție a bunurilor, cum ai fi: răcire, încălzire, spălare, diluare etc.

Cu o expertiză de peste 170 de ani, Veolia dezvoltă soluții inovatoare, competitive și personalizate pentru operatorii industriali, pentru a permite o gestionare eficientă și sustenabilă a managementului apei: de la exploatarea şi întreținerea surselor de apă până la administrarea sistemelor, echipamentelor și instalațiilor de alimentare cu apă, care deservesc obiectivele amplasate pe platforme, precum şi activitățile de colectare, transport şi epurare a apelor uzate şi meteorice.