Profil Top Management

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România

Mădălin Mihailovici conduce Veolia România în calitate de CEO din 2017. Totodată, Mădălin Mihailovici îmbină cariera profesională cu cea academică, făcând parte și din corpul profesoral al Facultății de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții București. 

Irina Munteanu, CFO Veolia România

Cu studii de specialitate în Franța și SUA și cu o experiență extinsă în consultanță financiar fiscală, Irina Munteanu s-a alăturat echipei Veolia în 2008 și a preluat funcția de Chief Financial Officer în iulie 2013. Performanțele sale profesionale au fost recunoscute și prin obținerea premiului revistei Capital “Cel mai bun CFO/Director Financiar” în cadrul Galei De Excelență în Management 2019.  

Andrei Hoștiuc, Director HSWQ Veolia România

Andrei Hoștiuc s-a alăturat Grupului Veolia în anul 2009, având deja la momentul respectiv o experiență managerială și operațională extinsă, acumulată atât în țară, cât și în străinătate. Expertiza și profesionalismul său i-au facilitat evoluția rapidă în cadrul companiei, astfel că în 2015 a preluat poziția de Director HSWQ Veolia România.