Ne angajăm și acționăm pentru transformarea ecologică

Avem o ambiție uriașă și o hotărâre pe măsură

 

Problemele ecologice sunt mai vizibile ca oricând, iar consecințele lor nu au fost niciodată resimțite ca acum. Prin ambiția de a deveni compania de referință în transformarea ecologică, Veolia și-a asumat angajamentul de a accelera implementarea soluțiilor existente, generând în același timp altele noi pentru viitor. Mergem mai departe alături de toate părțile implicate, cu convingerea că provocările economice, sociale și de mediu trebuie privite și adresate ca un întreg indivizibil.  

 


 

Manifestul nostru

Schimbările climatice, epuizarea resurselor, dispariția biodiversității, răspândirea poluării: natura urgentă și iminentă a contextului ecologic ne impune să mergem dincolo de o simplă tranziție. Nu mai putem amâna și schimba metodele într-un ritm lent. Este momentul pentru alegeri structurale decisive. Este timpul pentru o transformare ecologică. 

 


Soluțiile noastre

Prin transformarea ecologică ne propunem să adaptăm riguros șabloanele de producție și consum, punând ecologia pe primul loc în fiecare proces, evaluare sau decizie pe care o luăm. Astfel, putem dezvolta soluții revoluționare, coerente, capabile să medieze impactul asupra mediului înconjurător cu ajutorul și în beneficiul părților interesate: parteneri, autorități locale, producători, societatea civilă, angajați etc.