Studii de caz

Fabrica PepsiCo din Dragomirești

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) asigură operarea și întreținerea sistemului de apă și canalizare al fabricii PepsiCo din Dragomirești. Mai exact, aprovizionarea cu apă potabilă, gestionarea a 1.008 m de rețea de canalizare pentru apă uzată menajeră și industrială, 1.826 m de rețea de ape pluviale, precum și monitorizarea calității apelor uzate. 

 

Fabrica din Dragomirești este cea mai mare fabrică PepsiCo din sud-estul Europei.

Centrul Logistic Lidl Chiajna

Pentru sistemul de canalizare al Centrului Logistic Lidl Chiajna, Veolia România Soluții Integrate (VRSI) gestionează o stație de epurare și tratare a apelor uzate, 742 m de rețea de canalizare și 1.588 m de rețea de ape pluviale. De asemenea, compania asigură și monitorizarea permanentă a calității apelor uzate.

 

Lidl Discount este filiala lanțului german Lidl Stiftung & Co KG care deține peste 100 de magazine în România.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) este unicul operator privat din România autorizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru operarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare aferente unei platforme aeroportuare.

 

VRSI a preluat încă din anul 2008 exploatarea şi întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu apă şi de canalizare de pe platforma Aeroportului Internațional Henri Coandă şi asigură servicii precum gestionarea resurselor de apă, măsuri operative pentru înlăturarea defecţiunilor şi a avariilor, achiziţionarea şi gestionarea materialelor pentru sistemele şi echipamentele necesare operării sistemelor de apă şi canalizare. Compania gestionează 53.460 m de rețea de distribuție a apei și extracția prin foraj a 960.000 m3 de apă/ an.

 

Aeroportul Internațional Henri Coandă este cel mai important aeroport din România, cu un tranzit de peste 21 de milioane de persoane.

 

Parcul Industrial CTPARK BUCHAREST

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) asigură întreținerea sistemului de apă și canalizare a platformei industriale CTPARK BUCHAREST situată în Dragomirești, județul Ilfov, fiind responsabilă cu furnizarea de apă potabilă, operarea stației de tratare a apelor uzate și gestionarea a 10.458 m de rețea de distribuție a apei. 

 

Parcul Industrial CTPARK BUCHAREST  are o suprafață de 90 ha și este unul dintre cele mai mari parcuri logistice de pe piață.

 

Centrul comercial Afi Palace Cotroceni/ Centrul comercial Mall Băneasa

VRSI asigură încă din anul 2014, în cadrul Centrului comercial Afi Palace Cotroceni și Centrului comercial Mall Băneasa, mentenanța sistemului de canalizare, monitorizarea calității apei uzate și consultanța specifică în domeniul mediului.