Studii de caz

Fabrica PepsiCo din Dragomirești

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) asigură operarea și întreținerea sistemului de apă și canalizare al fabricii PepsiCo din Dragomirești. Mai exact, aprovizionarea cu apă potabilă, gestionarea a 1.008 m de rețea de canalizare pentru apă uzată menajeră și industrială, 1.826 m de rețea de ape pluviale, precum și monitorizarea calității apelor uzate. 

 

Fabrica din Dragomirești este cea mai mare fabrică PepsiCo din sud-estul Europei.

Centrul Logistic Lidl Chiajna

Pentru sistemul de canalizare al Centrului Logistic Lidl Chiajna, Veolia România Soluții Integrate (VRSI) gestionează o stație de epurare și tratare a apelor uzate, 742 m de rețea de canalizare și 1.588 m de rețea de ape pluviale. De asemenea, compania asigură și monitorizarea permanentă a calității apelor uzate.

 

Lidl Discount este filiala lanțului german Lidl Stiftung & Co KG care deține peste 100 de magazine în România.

Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) este unicul operator privat din România autorizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru operarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare aferente unei platforme aeroportuare.

 

VRSI a preluat încă din 2008 responsabilitatea pentru exploatarea și întreținerea instalațiilor de alimentare cu apă și canalizare de pe platforma Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București. 

 

Cu o experiență semnificativă și performanțe în domeniu, VRSI furnizează servicii esențiale, incluzând gestionarea eficientă a sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, aplicarea de măsuri operative pentru remedierea defecțiunilor și a avariilor, precum și achiziționarea și gestionarea materialelor necesare pentru operarea rețelelor. 

 

VRSI administrează un sistem extins de alimentare cu apă pe o lungime de 45.000 de metri prin care distribuie peste 700.000 de metri cubi de apă extrași anual prin foraje, precum și un sistem de canalizare, cu o lungime totală de 85.000 de metri, contribuind semnificativ la funcționarea optimă a aeroportului.

 

Aeroportul Internațional Henri Coandă este cel mai important aeroport din România, cu un tranzit anual de 15 milioane de pasageri. 

 

Parcul Industrial CTPARK BUCHAREST

Veolia România Soluții Integrate (VRSI) asigură întreținerea sistemului de apă și canalizare a platformei industriale CTPARK BUCHAREST situată în Dragomirești, județul Ilfov, fiind responsabilă cu furnizarea de apă potabilă, operarea stației de tratare a apelor uzate și gestionarea a 10.458 m de rețea de distribuție a apei. 

 

Parcul Industrial CTPARK BUCHAREST  are o suprafață de 90 ha și este unul dintre cele mai mari parcuri logistice de pe piață.

 

Centrul comercial Afi Palace Cotroceni/ Centrul comercial Mall Băneasa

VRSI asigură încă din anul 2014, în cadrul Centrului comercial Afi Palace Cotroceni și Centrului comercial Mall Băneasa, mentenanța sistemului de canalizare, monitorizarea calității apei uzate și consultanța specifică în domeniul mediului.