Servicii municipale

Servicii energetice
Veolia este unul dintre cei mai mari producători și furnizori privați de servicii energetice din România. Divizia de energie a grupului Veolia este prezentă pe piața serviciilor energetice din România din anul 1992 asigurând producția, transportul, distribuția și furnizarea de energie termică în sistem centralizat în orașele Ploiești și Otopeni.


Prin intermediul serviciilor de furnizare energie termică în sistem centralizat, precum si prin prestarea de servicii de eficiență energetică, Veolia participă în mod constant la bunăstarea locuitorilor. În colaborare cu primăriile, Veolia oferă soluţii facile, permiţându-le clienţilor săi să-şi controleze costurile aferente energiei consumate.


Reţelele de termoficare: soluţii durabile

Proiectele de optimizare privind capacitățile de producție ale reţelelor de termoficare exploatate de Veolia reprezintă soluții durabile care oferă mai multe beneficii: monitorizarea permanentă a cheltuielilor de energie, reducerea poluării aerului etc. Veolia poate răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor în ţările cu climă rece sau temperată, inclusiv în România.


Amenajări sportive, culturale şi de agrement

Veolia oferă servicii de înaltă calitate (încălzire, ventilare, aer condiționat), cu accent pe confort, siguranță și eficiență pentru complexe destinate publicului larg, cum ar fi centrele culturale, sportive, de agrement și clădirile universitare.


Veolia – un partener de încredere pentru primării
Veolia este un partener de durată şi de încredere pentru autorităţile administraţiei publice locale, oferind servicii diversificate şi economice, de la furnizarea de căldură, electricitate şi alte produse energetice, până la modernizări aduse instalaţiilor energetice în vederea asigurării conformității acestora cu cerințele legale în vigoare sau gestionării complete a instalaţiilor energetice, inclusiv producerea şi furnizarea de energie.