De ce să vă alăturați echipei Veolia?

Promisiunea departamentului nostru HR 

 

A lucra în echipa Veolia înseamnă să faceți parte dintr-o comunitate în care, pe lângă beneficii și condiții optime de muncă, vă veți bucura de: 

 

Să faceți parte din echipa Veolia, înseamnă să aveți un rol activ în transformarea ecologică. Vă asumați angajamentul de a conserva și reînnoi resursele. Punem protecția mediului în centrul tuturor metodelor de producție și consum. Accelerăm implementarea de soluții și creăm soluții pentru viitor, cu și mai mare impact: reciclare, eficiență energetică și economie circulară. Inovăm în fiecare zi.  

391 kt

de plastic reciclat în unitățile de procesare ale Veolia în 2020.  

 

€5,2 miliarde 

cifră de afaceri din economia circulară în 2020.  

12,8 Mt CO2 

echivalent de emisii de gaze cu efect de seră evitate în 2020.  

 

 

Știați că?

În Franța, una din două persoane consideră că Veolia este o companie capabilă să dezvolte și să ofere soluții inovatoare pentru a face față provocărilor pe care poluarea și schimbările climatice le prezintă pentru resursele noastre.  

(Studiu Elabe realizat în noiembrie 2020 pe un eșantion reprezentativ de 1.002 persoane).  

 

A face parte din echipa Veolia, înseamnă a avea un rol activ în transformarea ecologică. Vă asumați angajamentul de a conserva și reînnoi resursele. Punem protecția mediului în centrul tuturor metodelor de producție și consum. Accelerăm implementarea de soluții și creăm soluții pentru viitor, cu și mai mare impact: reciclare, eficiență energetică și economie circulară. Inovăm în fiecare zi.  

3.270

de tineri studenți din întreaga lume au lucrat cu Veolia în 2020, inclusiv 2.000 în Franța (ținta fiind de 2.500 în 2023).

 

17 ore

de training în medie pentru fiecare angajat în 2020.

Peste 450

de tineri au participat la Școala de Vară de la crearea acesteia în 2010.

 

 

 

 


3. Vă veți dezvolta într-un mediu de lucru sigur și sănătos 

 

În fiecare dintre activitățile noastre, prevenirea riscurilor reprezintă o prioritate. Implementăm cele mai stricte standarde de siguranță. În fiecare zi, ne străduim să fim mai buni, prin instruirea și informarea angajaților noștri. Obiectivul nostru? Să avem grijă de ei. Să îi protejăm. Să fim atenți la bunăstarea lor. Să îi facem să adopte bune practici în situațiile de zi cu zi. Să îi încurajăm să atingă obiectivul de zero incidente. 

0

În fiecare an începând cu 2015, este organizată Săptămâna Internațională a Sănătății și Siguranței Veolia. Aceasta are loc în septembrie în sediile Veolia din întreaga lume, cu scopul de a atrage atenția asupra importanței gestionării riscurilor. Scopul? Zero accidente la locul de muncă!

 

6,6

a fost rata de frecvență a accidentelor la locul de muncă în 2020.

-50 %

La Veolia Ecuador (Interagua), numărul de accidente s-a înjumătățit în 3 ani datorită unei campanii de conștientizare intitulată: „Cum vrei să te vezi?” Campania, care include un personaj fictiv Tomas Aguas, a câștigat premiul pentru Inițiativă Socială în 2017.*

 

 

 

Știați că?  

Pe 1 iulie 2013, Grupul nostru a devenit semnatar al Declarației de la Seoul a Organizației Internaționale a Muncii, care recunoaște sănătatea și siguranța muncii ca un drept fundamental al omului.  

 

 

Respectul pentru oameni și diversitatea sunt condiții esențiale pentru o companie ca a noastră, care își propune să satisfacă nevoile critice ale populației în ceea ce privește alimentarea cu apă și energie și prelucrarea deșeurilor. Diversitate, egalitate de șanse și combaterea discriminării: la toate nivelurile și în toate profesiile, garantăm respectarea drepturilor fundamentale. Pentru noi, cultura diversității de gen și egalității reprezintă un angajament pentru echitate și performanță.  

87%

a fost rata de angajament a personalului nostru, măsurată de un sondaj independent.

 

95%

din răspunsurile la următoarea întrebare au fost afirmative:  „Valorile și standardele etice ale Veolia sunt aplicate în compania ta?" ca parte a sondajului privind angajamentul (în Top 5000).

7 luni

Aceasta este durata programului Femei la Conducere, care le oferă angajatelor Veolia oportunitatea de a-și accelera cariera și de a-și dezvolta performanța și abilitățile de conducere.

 

Știați că? 

Yes, WEDO!

Comunitatea Wedo Veolia are acum 3.200 de membri. Aceștia acționează în fiecare zi pentru diversitate, cooperare de gen și feminizarea activităților. 

 

 

 


5. Veți contribui la performanța multidimensională

 

Ca angajat al Veolia, faceți parte dintr-o companie care își împărtășește strategia de progres cu toți factorii de interes: clienți, acționari, angajați, societate și planetă. Avansăm mână în mână cu aceștia. La Veolia, avem convingerea că imperativele economice, comerciale, sociale, societale și ecologice trebuie să beneficieze de același nivel de atenție și exigență. Acestea reprezintă un tot inseparabil. Lucrând la Veolia, vă asumați angajamentul pentru performanța multidimensională: de a crea valoare pentru toți.

 

 

 

 

87,3%

din cheltuieli au fost reinvestite în teritorii în 2020

51.000 de angajați 

din 31 de țări au subscris la planul de acțiuni pentru angajați în 2020, cu aprox. 22% mai mulți decât în 2019  

 

 

 

Știați că?

Cu Pop Up, platforma noastră incubator pentru antreprenoriat social, aducem alături de noi toți actorii locali (municipalități și părți interesate) pentru a ne ajuta să îndrumăm și să sprijinim start-up-urile. Care este caracteristica lor distinctivă? Au germenul unei idei cu un puternic impact social și ecologic care are legătură cu activitățile noastre. Rezultatul este susținerea unor soluții durabile și a dezvoltării locale.

Am implementat deja acest sistem în 6 locuri (Franța, Mexic, India, Japonia etc.) și am sprijinit 47 de start-up-uri.  

Da pentru inovație socială!