Veolia promovează transformarea ecologică

 

 

Prin noua campanie lansată pe 6 aprilie 2021, Grupul Veolia prezintă soluțiile care revoluționează modul în care răspundem celor patru cele mai importante provocări asociate transformării ecologice: schimbările climatice, colapsul biodiversității, poluarea răspândită la scară largă și epuizarea resurselor. 

În planul său strategic Impact 2023, Veolia și-a asumat ambiția de a deveni compania de referință în materie de transformare ecologică la nivel mondial. Acest obiectiv consolidează misiunea companiei „Regenerăm planeta” (Resourcing the world) și se aliniază la scopul Grupului. 

Pentru a promova această convingere la nivel mondial, Veolia a lansat o nouă campanie de promovare menită să evidențieze soluțiile specifice și radicale pe care le propune pentru activitățile de gestionare a apei, energiei și deșeurilor. Soluțiile au un impact pozitiv asupra tuturor părților implicate: consumatori, clienți, parteneri, acționari și societatea în ansamblul ei. 

Această campanie, care a fost creată de Havas Paris, constă în 10 elemente vizuale diferite promovate prin media generală și specializată, pe rețelele de socializare și în mediul online, în Franța și în alte 40 de țări în care Veolia este prezentă, din întreaga lume. Fiecare dintre aceste formate încurajează cititorul să descopere una dintre inițiativele Veolia asociate activităților companiei și exemplificate prin perechi de cuvinte care se transformă sub privirile lor. 

Laurent Obadia, Director de Comunicare Veolia, a declarat: „Am intrat în etapa de dezvoltare a unui campion mondial major în domeniul transformării ecologice, iar provocările care ne așteaptă sunt uriașe. Mai avem de creat încă multe soluții pentru viitor. Scopul acestei campanii fără precedent este să sensibilizeze publicul general în legătură cu aceste aspecte cruciale.” 

Pentru a afla mai multe, puteți vizualiza conținutul campaniei pe site-ul Veolia la https://www.veolia.com/en/eco-transform, precum și un videoclip manifest care explică ambiția companiei, informații și cifre cheie despre fiecare soluție în parte. 

Despre Veolia         
Grupul Veolia își propune să fie compania de referință pentru transformarea ecologică. Cu o prezență pe 5 continente și aproape 220.000 de angajați în întreaga lume, Grupul oferă soluții utile și practice pentru gestionarea apei, deșeurilor și energiei care să contribuie la o schimbare radicală a contextului actual. Prin intermediul celor trei divizii completare, Veolia ajută la dezvoltarea accesului la resurse, la conservarea și refacerea acestora. În 2022, Grupul Veolia a furnizat apă potabilă pentru 111 de milioane de persoane și servicii de canalizare pentru 97 de milioane de persoane, a produs aproape 44 de milioane de megawați oră de energie și a tratat 61 de milioane de tone metrice de deșeuri. Veolia Environnement (Paris Euronext: VIE) a obținut venituri consolidate de 42.885 miliarde de euro în 2022
În România, Veolia oferă soluții de management al apei și energiei. Cu peste 3.000 de angajați, compania acționează strategic la nivel local pentru a implementa servicii esențiale la cele mai înalte standarde de calitate și pentru a susține dezvoltarea orașelor smart, deservind peste 2.300.000 de consumatori. www.veolia.ro