Veolia promovează transformarea ecologică

 

PDF
Comunicat de presă: Paris, 22 aprilie 2021 - Campanii pentru transformarea ecologică (1.2 MB)

 

Prin noua campanie lansată pe 6 aprilie 2021, Grupul Veolia prezintă soluțiile care revoluționează modul în care răspundem celor patru cele mai importante provocări asociate transformării ecologice: schimbările climatice, colapsul biodiversității, poluarea răspândită la scară largă și epuizarea resurselor. 

În planul său strategic Impact 2023, Veolia și-a asumat ambiția de a deveni compania de referință în materie de transformare ecologică la nivel mondial. Acest obiectiv consolidează misiunea companiei „Regenerăm planeta” (Resourcing the world) și se aliniază la scopul Grupului. 

Pentru a promova această convingere la nivel mondial, Veolia a lansat o nouă campanie de promovare menită să evidențieze soluțiile specifice și radicale pe care le propune pentru activitățile de gestionare a apei, energiei și deșeurilor. Soluțiile au un impact pozitiv asupra tuturor părților implicate: consumatori, clienți, parteneri, acționari și societatea în ansamblul ei. 

Această campanie, care a fost creată de Havas Paris, constă în 10 elemente vizuale diferite promovate prin media generală și specializată, pe rețelele de socializare și în mediul online, în Franța și în alte 40 de țări în care Veolia este prezentă, din întreaga lume. Fiecare dintre aceste formate încurajează cititorul să descopere una dintre inițiativele Veolia asociate activităților companiei și exemplificate prin perechi de cuvinte care se transformă sub privirile lor. 

Laurent Obadia, Director de Comunicare Veolia, a declarat: „Am intrat în etapa de dezvoltare a unui campion mondial major în domeniul transformării ecologice, iar provocările care ne așteaptă sunt uriașe. Mai avem de creat încă multe soluții pentru viitor. Scopul acestei campanii fără precedent este să sensibilizeze publicul general în legătură cu aceste aspecte cruciale.” 

 

Pentru a afla mai multe, puteți vizualiza conținutul campaniei pe site-ul Veolia la https://www.veolia.com/en/eco-transform, precum și un videoclip manifest care explică ambiția companiei, informații și cifre cheie despre fiecare soluție în parte. 

Grupul Veolia își propune să devină compania de referință în materie de transformare ecologică. Cu aproape 179.000 de angajați la nivel mondial, Grupul dezvoltă și oferă soluții revoluționare care sunt deopotrivă utile și practice, pentru gestionarea apei, deșeurilor și energiei. Prin cele trei activități complementare, Veolia contribuie la îmbunătățirea accesului la resurse, conservarea resurselor disponibile și regenerarea acestora. În 2020, Grupul Veolia a furnizat apă potabilă către 95 de milioane de oameni și servicii de gestionare a apelor uzate către 62 de milioane de oameni, a produs aproape 43 de milioane de megawatt-ore de energie și a tratat 47 de milioane de tone metrice de deșeuri. Veolia Environment (listată la Paris Euronext: VIE) a înregistrat venituri consolidate de 26,010 miliarde de Euro în 2020. www.veolia.com