Veolia Energie Iaşi continuă racordările la sistemul centralizat de termoficare

O nouă clădire importantă din Municipiul Iaşi se racordează la sistemul centralizat de termoficare gestionat de Veolia Energie Iaşi. În urma analizelor economice, dar şi a argumentelor care ţin de siguranţă şi confort, dezvoltatorul Hotelului „Eskada” a hotărât ca viitorul imobil să primească agent termic din sistemul centralizat al Iaşului.

Cladirea este situata pe Bulevardul Primaverii si va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, consumul estimat fiind de 160 gigacalorii/an, echivalentul unui bloc cu 4 etaje.

Prin racordarea la Veolia, proprietarul Hotelului „Eskada” (care este si patronul firmei Artis Design) va realiza economii de costuri de cel putin 15% in comparatie cu solutia cazanelor pe gaze naturale pentru energia termica necesara alimentarii celor 40 de camere si restaurantului.

Noul client major care alege sistemul centralizat de termoficare se alatura celorlalte trei hoteluri racordate de Veolia in ultimul an: Hotel Unirea, Hotel Ramada si Hotel Moldova.

Toate aceste actiuni de natura comerciala, ce se alatura lucrarilor de investitii, modernizari si reabilitari realizate sau in curs de executie, fac din termoficarea centralizata solutia optima si durabila in ceea ce priveste alimentarea cu apa calda si caldura, avantajele fiind evidente: siguranta, eficienta, continuitate in furnizare, economii importante de costuri, protectia mediului inconjurator.