Veolia, campion mondial al transformării ecologice, continuă campania: Împreună către noi orizonturi

Anas, Manager Platformă As Samra

„Prin reducerea presiunii asupra resurselor de apă, contribuim în mod real la transformarea ecologică!”

 

Reciclăm apa pentru a combate seceta

Unele regiuni sunt afectate în mod deosebit de stresul hidric și nu au la dispoziție suficiente resurse de apă dulce pentru a satisface nevoile zilnice ale populației. În astfel de cazuri, este vital să fie tratate apele uzate, astfel încât acestea să poată fi refolosite.

La Veolia, angajații noștri oferă apelor uzate o a doua viață. La stația de tratare a apelor uzate As Samra din Iordania, Anas și colegii săi tratează și redistribuie apele uzate colectate din Capitală și din împrejurimi. Ca urmare, 25% din necesarul de apă pentru agricultură și 12% din necesarul total de apă al țării (în special, pentru uz casnic) provin din acest sit. Reutilizarea apelor uzate permite acestei țări, care nu dispune de resurse mari de apă, să își dezvolte agricultura și să asigure hrănirea populației.

 

 

Abordare profundă

Vă invităm să descoperiți faptele angajaților Veolia care luptă zi de zi pentru transformarea ecologică. În Iordania, veți face cunoștință cu Anas, Managerul Platformei As Samra, care vă va explica soluțiile implementate de Veolia Resourcers pentru tratarea apelor uzate la nivel național și pentru a satisface în mod eficient nevoile de apă ale sectorului agricol al țării.

Descoperă povestea celor peste 220.000 de angajați Veolia care lucrează împreună pentru a face din transformarea ecologică o realitate.
https://www.veolia.com/en/resourcers

 

 


Într-adevăr, este deșert în Iordania, totul este uscat... Apa este, prin urmare, atât de rară încât devine o resursă cu adevărat prețioasă. Prin tratarea și reutilizarea apei, agricultura este posibilă și, în cele din urmă, aduce țara la viață.
Finley - jurnalist la Fisheye