Veolia, campion global al transformării ecologice, își prezintă cea mai recentă campanie: Împreună către noi orizonturi.

Marta, managerul unei stații de tratare a apelor uzate 

"Provocarea noastră? Creșterea resurselor de apă disponibile"

 

Veolia este mândră să își reafirme ambiția de a deveni campionul global al transformării ecologice. Pentru a marca această determinare, compania lansează cea mai recentă campanie de comunicare: Împreună către noi orizonturi.

 

The River, un manifest video care reflectă exact cum suntem!


Vă invităm să vizionați The River, un material video care vorbește despre viziunea Grupului, dar și despre modul de gândire al celor peste 220.000 de angajați - un colectiv de neoprit, optimist, hotărât, care lucrează împreună pentru a face din transformarea ecologică o realitate.

 


Totodată, puteți face cunoștință cu angajații care doresc ca lumea să fie așa cum ar putea fi și îi puteți asculta vorbind despre proiectele lor din Spania sau din alte țari europene. 


 

Tratarea și reutilizarea apelor uzate pentru irigații


În agricultură, industrie, dar și în casele noastre, nevoile noastre de apă sunt în continuă creștere, în timp ce resursele noastre naturale nu sunt întotdeauna propice consumului sau utilizării de zi cu zi. Astfel, devine din ce în ce mai stringent identificarea unor soluții durabile pentru tratarea și reutilizarea apelor uzate, în special pentru irigații.


Specialiștii Veolia depun eforturi constante pentru dezvoltarea de metode pe scară largă pentru creșterea resurselor de apă. Un astfel de exemplu, se întâmplă la stația de tratare a apelor uzate Baix Llobregat, unde Marta și colegii ei lucrează cu sisteme de ultrafiltrare și osmoză într-una dintre cele mai mari stații de recuperare a apei din lume, care satisface o treime din nevoile de apă ale Barcelonei. Calitatea apei produse este atât de ridicată încât poate fi injectată direct în pânza freatică! 

 

 

Abordare profundă


Faceți cunoștință cu Marta, managerul stației de epurare a apelor uzate la stația de stația de tratare a apelor uzate Baix Llobregat din Spania,care ne vorbește despre soluțiile implementate de Veolia pentru a crește resursele de apă ale orașului Barcelona prin recuperarea și reutilizarea directă a apelor uzate pentru irigații.

 

Alte portrete la fel de fascinante ale angajaților Veolia din întreaga lume vor fi publicate progresiv pe veolia.com pentru a ilustra întreaga diversitate a colectivului nostru.  

https://www.veolia.com/en/resourcers