Veolia, campion global al transformării ecologice, continuă cea mai recentă campanie: Împreună către noi orizonturi.

Michelle, Manager Laborator

„Prin reciclarea apelor reziduale, contribuim în mod real la transformarea ecologică!”

 

A doua șansă pentru apele uzate

Pe măsură ce industriile se extind, nevoia de apă continuă să crească. În unele regiuni, în special în cele afectate de secetă, resursele naturale de apă nu sunt suficiente. Astfel, am prioritizat găsirea unor soluții sustenabile pentru tratarea apelor uzate și, în același timp, pentru refacerea straturilor de apă subterane (acviferele).

La Veolia, reciclăm la scară largă apele uzate metropolitane pentru a satisface nevoile clienților noștri industriali și municipali. La Edward C. Little, uzina de reciclare a apelor uzate, din West Basin, Los Angeles, Michelle și colegii ei produc cinci tipuri diferite de apă pentru a satisface nevoile specifice ale comunității locale. Pe măsură ce industriile primesc apă reciclată, apa potabilă poate fi distribuită doar pentru consum casnic.

 

 

Abordare profundă

Haideți să descoperiți faptele angajaților Veolia care luptă zi de zi pentru transformarea ecologică. La platforma de tratare a apelor uzate Edward C. Little West Basin din California, o veți întâlni pe Michelle, manager de laborator, care ne povestește despre soluțiile pe care Veolia le implementează pentru epurarea apelor uzate la scară largă, dar și pentru a satisface pe termen lung nevoile de apă ale platformelor industriale din Los Angeles.

 

Descoperă povestea celor peste 220.000 de angajați Veolia care lucrează împreună pentru a face din transformarea ecologică o realitate.
https://www.veolia.com/en/resourcers

 

 


Este atât de importantă prezervarea apei potabile pentru consumul casnic, în special în zonele care sunt afectate în mod constant de secetă. Ce ne-am face fără apă? Din fericire, găsim soluții pentru alimentarea sectorului industrial prin multiple soluții inovatoare
Finley - jurnalist la Fisheye