Veolia, campion global al transformării ecologice, continuă campania: Împreună către noi orizonturi.

Dorottya, coordonatorul șef al procesului de producție de la situl Oroszlány

Prin producția membranelor care să asigure o depoluare completă a apei, contribuim în mod real la transformarea ecologică!

Soluții inovatoare pentru tratarea tuturor tipurilor de apă

Nevoia de apă este în continuă creștere, fie că este vorba de uz industrial, casnic sau agricol. Pentru a răspunde acestei cereri în creștere, în contextul presiunii severe asupra resurselor de apă, este imperios necesar să inovăm pentru a dezvolta tehnologii eficiente și durabile de tratare a apei.

La Veolia, angajații noștri dezvoltă noi tehnologii cu scopul de a îmbunătăți procesele de filtrare pentru a elimina poluanții din apă, astfel încât aceasta să poată fi reutilizată. În Ungaria, la situl din Oroszlány, Dorottya și colegii săi supraveghează producția de membrane pentru ultra-filtrarea apei. Aceste membrane pot reține particule minuscule, cum ar fi bacteriile și virușii, prezente în apa poluată. Folosite pentru filtrarea apei potabile, a apelor uzate și în aplicații terțiare, industriale și municipale, aceste membrane reprezintă o soluție eficientă pentru creșterea nevoilor noastre de apă. Cu ajutorul acestei soluții inovatoare, apa poate fi tratată indiferent de calitatea sa inițială.

Abordare profundă

Vă invităm să descoperiți activitățile angajaților Veolia, care luptă zi de zi pentru o transformare ecologică reală. În Ungaria, veți face cunoștință cu Dorottya, coordonatorul șef al procesului de producție de la situl Oroszlány, care explică soluțiile implementate de Veolia privind producerea membranelor pentru ultra-filtrarea apei.Aceste membrane au pori de 10.000 de ori mai mici decât un fir de păr uman și pot filtra chiar și bacteriile. Este uimitor ce putem face astăzi. Acum putem trata apa indiferent de calitatea ei inițială.   
Finley - jurnalist la Fisheye