Veolia, campion global al transformării ecologice, continuă campania: Împreună către noi orizonturi.

Fabrizio, Project Manager

„Prin optimizarea consumului de energie al clădirilor, contribuim în mod real la transformarea ecologică!”

 

Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor

Alimentarea cu energie electrică este esențială pentru funcționarea infrastructurii și a locuințelor. Astfel, se impune o analiză aprofundată pentru determinarea cu acuratețe a consumului unei clădiri în vederea asigurării unei furnizări constante de electricitate, dar și pentru a îmbunătăți eficiența energetică.

La Veolia, angajații noștri implementează soluții digitale inovatoare capabile să monitorizeze producția și consumul de energie în timp real. În Udine, Fabrizio și colegii săi monitorizează producția de electricitate, căldură și răcire a spitalului din oraș, reducând emisiile de CO2 cu 30%. Ca urmare a acestei eficientizări de alimentare continuă cu energie, spitalul poate încălzi inclusiv o parte din oraș.

 

Abordare profundă

Vă invităm să descoperiți activitățile angajaților Veolia, care luptă zi de zi pentru o transformare ecologică reală. În cadrul spitalului din Udine, veți face cunoștință cu Fabrizio, Project Manager, care explică soluțiile implementate de Veolia pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor datorită inovațiilor digitale.

 Am fost surprins când am constatat câtă energie se irosea prin instalațiile tradiționale. Este minunat să văd cum acest software poate indica exact unde există pierderi de energie și ajută, totodată, la identificarea tuturor soluțiilor disponibile pentru a le recupera.
Finley - Journaliste chez Fisheye