Mijloace de comunicare

Veolia Energie Iaşi începe probele de etanşeitate ("la rece") pentru a pregăti iarna 2015-2016

24 august 2015
Programare probe
PDF - 309.81 KB
Afis probe
PDF - 68.88 KB
Vă transmit ataşat programarea pentru consumatorii de la toate punctele şi modulele termice din Municipiul Iaşi racordate la sistemul centralizat de termoficare.
Aceasta va fi trimisă pe email tuturor firmelor de administrare imobile din oraş.
Cu cel mult 3 zile înainte de data programată, agenţii comerciali ai Veolia vor anunţa telefonic preşedintele sau administratorul fiecărei asociaţii de proprietari.
De asemenea, locatarii vor fi informaţi prin anunţuri afişate la fiecare scară de bloc în ceea ce priveşte data la care imobilul respectiv este programat pentru probele „la rece”.

Pentru a evita eventualele incidente neplăcute (inundaţii, etc), asociaţiile care încă derulează lucrări la instalaţiile interioare de încălzire ale blocurilor trebuie să ne anunţe în scris (prin reprezentanţii legali) data la care estimează finalizarea lor, pentru a reprograma această acţiune la o dată ulterioară, însă nu mai târziu de 11 octombrie.

Lucrările de vară:
Veolia Energie Iaşi continuă lucrările cuprinse în programul de vară ce vizează pregătirea sezonului de încălzire 2015-2016 şi derularea acestuia în condiţii optime din punct de vedere tehnic.

Astfel, la centrala de producţie CET Holboca s-au finalizat lucrările prevăzute pentru cazanul K1 şi turbinele TA1 şi TA2, precum şi pentru transportoarele, morile şi arzătoarele de cărbune.

La CET Tudor se desfăşoară acţiunea de înlocuire a 13 vane cu diametre cuprinse între Dn 400 mm şi Dn 600 mm, în vederea îmbunătăţirii funcţionării centralei de producţie şi a legăturii acesteia atât cu CET 2 cât şi cu magistralele de termoficare ce alimentează oraşul.

În ceea ce priveşte reţelele de agent termic, până în prezent s-au înlocuit 500 m de retele de transport (primare), 1,5 km de conducte de distribuţie (secundare - Lăpuşneanu, Tătăraşi, Galata) şi s-au introdus 1,2 km de conducte de recirculare a apei calde între punctele / modulele termice şi subsolul blocurilor (Codrescu, Tătăraşi, Nicolina, Galata, Lăpuşneanu).

Aprovizionarea cu cărbune:
Până în prezent, la CET Holboca au ajuns deja 65 000 tone de cărbune din cele 135 000 t comandate pentru sezonul de încălzire 2015-2016, care se adaugă la cele 32 000 t rămase pe stoc de iarna trecută.