Mijloace de comunicare

Grupul Veolia salută decizia companiilor din România în care este implicat, de aderare la valorile grupului privind etica şi conformitatea

27 october 2016
La începutul anului 2016 a fost demarat un amplu proces de evaluare a practicii şi de consolidare a standardelor şi mecanismelor interne pe coordonatele de etică şi conformitate, în mai multe companii în care Veolia este implicată pe piaţa din România.

În cadrul acestor eforturi, au fost promovate o serie de audit-uri, derulate cu sprijinul unei companii de consultanţă globale, prezente pe piaţa românească, ce face parte din grupul Big 4. În prezent sunt în derulare astfel de proceduri în cadrul Apa Nova Bucureşti, Apa Nova Ploieşti şi Veolia Energie Iaşi. Deşi fiecare companie are o direcţie şi o strategie proprie, Veolia îşi propune să promoveze, până la finalul anului în curs, derularea unor acţiuni similare în toate companiile de pe piaţa românească în care este implicată.
În baza concluziilor ce vor fi identificate şi a recomandărilor care vor fi extrase ca urmare a încheierii acestei prime acţiuni de evaluare în profunzime a implementării şi respectării standardelor globale de etică şi conformitate ale Veolia, vor fi asumate şi anunţate public, imediat, deciziile şi eventualele schimbări ce vor fi asumate de către conducerea fiecăreia dintre companii.

Veolia este lider mondial în furnizarea apei potabile și în domeniile conexe, fiind prezentă pe 5 continente. Faptul că peste 100 milioane de oameni beau în fiecare zi apă furnizată de Veolia, produsă de 4245 uzine de apă de pe glob, ne obligă să avem standarde şi mecanisme care să garanteze, pe lângă calitatea produselor şi serviciilor noastre, poziţionarea permanentă a Veolia, drept un model de bune practici de afaceri, atât în faţa publicului larg, a clienţilor săi, cât şi faţă de angajaţi şi partenerii comerciali.