Gestiunea energiei

Prin furnizarea de energie şi servicii de eficiență energetică, Veolia participă puternic la crearea de bune condiţii pentru viaţă şi la bunăstarea a milioane de oameni.
În colaborare cu primăriile, Veolia oferă soluţii facile, dar şi ecologice, permiţându-le clienţilor să-şi controleze costurile de energie.

Reţelele de termoficare: soluţii durabile

Reţelele de termoficare  pe care le exploatăm ne ajută să satisfacem nevoile de zi cu zi ale clienţilor şi să combinăm mai multe beneficii: monitorizarea permanentă a cheltuielilor de energie, reducerea poluării aerului etc. Veolia poate răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor în ţările cu climă rece sau temperată, inclusiv în România.

 
Amenajări sportive, culturale şi de agrement

Încălzirea, ventilarea și aerul condiţionat, reprezintă pentru Veolia obligația de a oferi servicii de înaltă calitate, cu accent pe confort, siguranţă şi eficienţă pentru complexe extinse destinate publicului larg, cum ar fi centrele culturale, sportive şi de agrement şi clădirile universitare.

 
Veolia – un partener de încredere pentru primării

Clădiri şi servicii locale eficiente – acestea sunt îmbunătăţirile pe care le punem la dispoziția administraţiei de stat şi autorităţilor administraţiei publice locale, contribuind astfel la dezvoltarea pozitivă a relaţiilor cu cetăţenii. Suntem un partener de durată şi de încredere pentru autorităţile administraţiei publice locale, care oferă soluţii inovatoare şi economice, de la furnizarea de căldură, electricitate şi alte produse energetice, până la ajustările aduse instalaţiilor energetice pentru a se conforma legislaţiei în vigoare sau gestionarea completă a instalaţiilor energetice, inclusiv producerea şi furnizarea de energie.