Responsabilitate corporativă

Veolia implementează și își dezvoltă activităţile construindu-şi strategia cu practici şi atitudini de lucru care contribuie la dezvoltarea durabilă. Obiectivul nostru este să atingem un echilibru economic, social şi de mediu.

În domeniul economic, Veolia promovează bunele relaţii cu toţi clienţii, precum şi cu furnizorii şi cu acţionarii, încercând în permanență să atingă niveluri remarcabile de performanţă. O gestionare de succes în acest sector se bazează pe servicii extrem de profesioniste şi pe dezvoltarea de noi tehnologii şi inovaţii în domeniu.
 
Responsabilitate Socială Internă, Veolia oferă oportunităţi egale pentru femei şi bărbaţi, protejează sănătatea şi securitatea colaboratorilor şi se străduieşte să organizeze şi să ofere personalului oportunităţi suplimentare de formare.
Veolia asigură un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale, urmărește egalitatea de șanse, dezvoltarea personală în rândul angajaților, mobilitatea, promovarea etc.
 
Din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, Veolia aplică practici şi metode de lucru inovatoare şi ecologice. Toţi colaboratorii contribuie la punerea în practică a spiritului ecologic și a inovațiilor.
Societatea contribuie la conservarea biodiversităţii prin acțiuni de mediu: plantare de copaci, repopularea râurilor cu peşti, adopția de animale pe cale de dispariție, precum şi prin sprijinirea proiectelor cu aceeaşi viziune propuse de colaboratorii interni sau de partenerii externi.